Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Συμπτώσεις



***
MONO ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΥΑΛΑ...ΗΔΗ ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ... 28 Ιουνίου 2016 @ 02:42
Κοινοποιηστε το παρακάτω απόσπασμα της Ο.Ε.Α. στον Αστροφυσικό κύριο Νανόπουλο καθώς και στους Αστροφυσικούς Ελλάδος
Υστερόγραφο 4 :
Διατάσουμε στους αποδέκτες της παρούσης να μεταβιβάσουν εις τον 4ο τη τάξει Αστροφυσικό του Πλανήτου, Έλληνα καθηγητή αστροφυσικής, κύριο Νανόπουλο, το ακόλουθο μήνυμα:
«Κύριε καθηγητά, σας διατάσσουμε να μεταφέρετε προς τις κυβερνήσεις των «ΗΠΑ» και Ελβετίας και προς τις διευθύνσεις των επιταχυντών «CERN» και «FERMI» το ακόλουθο μήνυμα ανώνυμων Ελλήνων Αστροφυσικών, εργαζομένων με φυσική 18 (16) χωρικών διαστάσεων «ΤΡΙΩΝ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΩΝ» [(6+6+6)-2 = 16], ΚΑΙ «Νιοστών» διαστάσεων αλματικών αραιώσεων υλοενεργειας :
[Παύσετε την ανάπτυξη πολύ υψηλών ενεργειών εντος των επιταχυντών σωματιδίων, διότι υπάρχει το ενδεχόμενο, κάποια «εντελώς μετωπική» σύγκρουση σωματίων ή «σύγκρουση πλήρους αδιεξόδου εξοστρακισμού υποσωματιδιων» να προκαλέσει στο σημείο συγκρούσεως «ΕΛΛΕΙΨΗ ΥΛΟΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΥΠΟΒΑΘΡΟΥ», με τελικό αποτέλεσμα την μετάπτωση όλων των υπερκείμενων διαστάσεων «Αλματικής Πυκνώσεως Υλοενεργειας» κατά επίπεδο πυκνώσεως «-1», ήτοι την μετάπτωση της Ύλης όλης της περιοχής του «CERN» σε κατάσταση υποατομικών σωματιδίων, δίκην γιγαντιαίας πυρηνικής εκρήξεως, ΑΓΝΩΣΤΟΥ «ΣΗΜΕΙΟΥ ΠΑΥΣΕΩΣ ΣΧΑΣΕΩΣ», ή «ΣΗΜΕΙΟΥ ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΣΕΩΣ ΥΠΟΒΑΘΡΩΝ ΥΛΟΕΝΕΡΓΕΙΑΣ», ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΛΑΝΗΤΟΥ.Σε οποιαδήποτε περίπτωση, ακόμη και συγκρούσεων σωματιδίων χαμηλών ενεργειών, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να έχετε αφαιρέσει από τον χώρο συγκρούσεων την μέγιστη δυνατή ποσότητα ατόμων του αερίου «ΗΛΙΟΝ» και λοιπά χημικά στοιχεία ΜΗΔΕΝΙΚΟΥ ΧΗΜΙΚΟΥ ΣΘΕΝΟΥΣ, ήτοι χημικά ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑΣ ύλης – αντιύλης και απολύτου συμμετρίας της «ΤΡΙΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΥΛΗΣ» ή καθ’ ημάς «Μέσο-υλης» ή «Ουδετερουλης], την οποία φέρεσθε να έχετε σεις ανακαλύψει, αλλά «παραδόξως» την είχαν ανακαλύψει οι αρχαίοι Έλληνες Αστροφυσικοί με την ονομασία «υλη παραγωγής στέμματος» ή απλώς «ΥΛΗ ΣΤΕΜΜΑΤΟΣ» ή «ΥΛΗ ΧΙΑΣΤΙ» εκ της «τροχιακής ιπποπεδης του ατόμου» του Εύδοξου Κνιδειου: με συμβολισμό «Ύλης» το …., με συμβολισμό «Αντιύλης» το …. , και με συμβολισμό «Μέσο-υλης» το …. .
….[Εάν το αέριο «ΗΛΙΟΝ» και τα λοιπά απολύτως συμμετρικά χημικά στοιχεία δεν αφαιρεθούν από τους επιταχυντές σωματιδίων, υπάρχει ο κίνδυνος, επί «απολύτως μετωπικής συγκρούσεως σωματιδίων», να προκληθεί αλυσιδωτή σχάση του Γήινου ατμοσφαιρικού αερίου «ΗΛΙΟΝ», αλυσιδωτή σχάση ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ «ΗΛΙΟΝ», και αλυσιδωτή σχάση του αερίου «ΗΛΙΟΝ» του Αστέρος Ήλιου μας, με πυρηνική έκρηξη του Ήλιου μας και καταστροφή του Ηλιακού Συστήματος.
Η προειδοποίηση μας αυτή είναι Η ΔΕΥΤΕΡΗ η οποία απευθύνεται εις το σώμα των πυρηνικών Φυσικών. Την πρώτη προειδοποίηση δια την ματαίωση σχάσεως – πυρηνικής εκρήξεως του αερίου «ΗΛΙΟΥ» σε «Ατομικές βόμβες Ηλίου», λογω ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΑΛΥΣΙΔΩΤΗΣ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΣΧΑΣΕΩΣ ΤΟΥ «ΗΛΙΟΝ» ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΟΣ – ΗΛΙΟΥ ΜΑΣ, απεύθυναν προς το αμερικανικό εργαστήριο «LIVERMORE» θιβετιανοι μοναχοί αφιχθέντες στις «ΗΠΑ» από το Θιβέτ, μέσω Ινδίας, προφανώς ενημερωμένοι από τις πνευματιστικές συνεδρίες τους. Υπακούοντας σ’ αυτή την προειδοποίηση, οι «ΗΠΑ» ματαίωσαν την κατασκευή ατομικών βομβών αερίου «ΗΛΙΟΝ»] Τέλος μηνύματος.-

Πηγή: Το πέτυχα στα κατοχικά, στα σχόλια.

(Υγ. Δεν σχολιάζω εκεί, τόση ανωνυμία και όλοι μας τρελοί, "σαλοί", μη μπερδέψουμε την επιστήμη, ας είμαι εγώ, μόνη μου στις γωνιές μου, να ξεχωρίζει η τρέλα μου και να μην "κλέβει' των άλλων, ούτε να την σκιάζει.

Όταν βρείτε έναν λογικό, με τις  προδιαγραφές του σήμερα και βάση του πως την "παλεύει" ο καθένας, να μού τον συστήσετε, να τον ψάξω.

Είμαστε όλοι μας "άρρωστοι", έτσι κι αλλιώς, απ' την στιγμή που είμαστε εδώ στο ίντερνετ, κι απ' την στιγμή που έξω στην φύση, δεν καταλαβαίνουμε τα μη φυσιολογικά.
Εκείνοι που τα καταλαβαίνουν... είναι στην κόκκινη γραμμή των ορίων.
Κι εκείνοι που τα κάνουν είναι βαριά ψυχασθενείς και επικίνδυνοι για την ανθρωπότητα.

Δεν κατέχω, νιώθω, κι αυτός ο σημερινός κίνδυνος, νιώθω, πέρασε!
Μετέφερα μια γραπτή Φωνή που βρήκα κι έλεγε ΣΟΣ, την έσωσα.
Έχω παπαγαλίσει τόση ύλη! Γιατί όχι αυτή;

Υγ.Στις 6μ.μ. ακούστηκε ένα αυτοκίνητο με τέρμα τραγούδι, αντρική φωνή, για δευτερόλεπτα.
Πέρασε απ' τον δρόμο...
6:02 Ένα παιδάκι έλεγε στην μαμά του:" Μαμά, πεινάω".
Πόσο φυσιολογικό, αν το τοπίο δεν ήταν πειραγμένο, κι αν η έκτη αίσθησις, ήταν χαλαρή!

Εγώ ανέβαζα βίντεο.
Έπιασε αέρας, τρίξιμο δυνατότερο απ' το παλιό βιντεάκι  του σεισμού, βροχή, καταιγίδα... μα με Προσευχή, ανέβαζα τα βίντεο!
Ανέβηκαν, κι ας γινόταν κοσμοχαλασιά!

Κι η νύχτα είναι γκαστρωμένη, όχι απ' τον Μίκυ Μάους, όμως!

***
Α! Να φέρω και μια σύμπτωση άλλης μέρας!



Υγ. Με ξύπνησαν "Θαυμαστά Σημάδια", για να φωτογραφήσω.
Δεν το είχα δει πρώτη φορά.
Γι' αυτό μιλάω για Άλλη Τρέλα, η δικιά μου!

Πάντως, Άνθρωπος που έχει καταλάβει τις δόσεις του κακού του, δεν τον φοβάσαι πολύ και δεν είναι χαμένος!
Αλίμονο σε όσους νομίζουμε ότι είμαστε ΚΑΛΟΙ!

Κι όσο για τη νύχτα, μέντιουμε δεν είμαι, στα Θαυμαστά μου Σημάδια, υπήρχε κι ένα "ΘΑ", άρα έχουμε συνέχεια.
Ουδέν κακόν... πώς το λένε;
Γνωστό.

Υγ. τα κάγκελά μου θέλουν βάψιμο, μα... τα χεράκια μου τα κρατάω για δω.
Εδώ, ίσως βοηθηθεί και κόσμος.
η βιτρίνα μου, δε με θίγει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου